www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

rökelsefatVinn "Rökelsefat med äkta ametistspets från Bahia"!

Magiskt rökelsefat med äkta kristall – alla fat i den här serien är helt unika och bär en äkta kristall och en måne i äkta guldfärg. Det du nu har chansen att vinna har en ametistspets från Bahia.

 

 

 

På fatet finns ett hål för rökelsepinne om man vill använda det för detta ändamål. Men det är lika fint att ha sina kristaller eller till exempel smycken på. Faten är drejade för hand och vid glaseringen doppade i ca tre till fyra olika färger, så varje fat är verkligen unikt.

Utlottningen sker i samarbete med Butik Kalcit, www.butikkalcit.se

1 vinnare utses av Butik Kalcit. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Butik Kalcit får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 39 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.