www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

vara fridsam i kontakt med andra sidanVinn boken "Vara fridsam i kontakt med andra sidan"!

Boken hjälper dig förstå skillnaden mellan guiders och spökens kommunikationssätt.

 

 

 

 

 

Du finner svar på frågor om: varför de på andra sidan vill kommunicera med oss, tecken och symboler, synkronisitet och manifestation, mirakel, sanndrömmar, hur guider förmedlar information genom tarotkort, vad de på andra sidan kan hjälpa till med och mycket mer. Utmaningar och möjligheter i medialt arbete lyfts fram samtidigt som tips ges på hur du kan utveckla och bygga upp arbetet som medium, från nybörjare till professionellt medium.

Oavsett var du befinner dig i din mediala utveckling ger boken dig värdefull insyn i medialt arbete. Vem som helst som vill veta hur guider och spöken kommunicerar har nytta av boken.

Om författaren:
Marie Carlsson är ett klarseende medium och arbetar bland annat med guider, änglar, uppstigna mästare och djurkommunikation. På ett oförblommerat sätt skriver hon om utmaningar och möjligheter i kontakt med andra sidan. I boken synliggör Marie vikten av hälsofrämjande handlingar och åtgärder, balans och medvetenhet för att hålla hög kvalitet i det mediala arbetet.

Utlottningen sker i samarbete med Marie Carlsson.

3 vinnare utses av Marie Carlsson. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att hon får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 39 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.