www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

den hogkansliga foraldernVinn boken "Den högkänsliga föräldern"!

Att vara en högkänslig förälder innebär en del unika utmaningar - men högkänslighet kan också vara en förälders mest värdefulla tillgång. I den här boken ger Elaine Aron ovärderlig vägledning till högkänsliga föräldrar baserat på omfattande forskning och egna erfarenheter.

 

Högkänsliga föräldrar har en speciellt god förmåga att känna in och anpassa sig till sina barn, men i överstimulerande situationer är vägen kort till stress, irritation och utmattning. Att lära känna sina behov och skapa utrymme för egentid, vila och återhämtning är därför extra viktigt för dessa föräldrar.

Högkänsliga föräldrar reflekterar djupt och känner starkt kring alla möjliga situationer som påverkar barnen, vilket hjälper dem att fatta kloka beslut. Och deras lyhördhet för barnens små signaler är en bra utgångspunkt för en tillitsfull och trygg anknytning. Genom ökad förståelse för sitt högkänsliga personlighetsdrag har dessa föräldrar mycket goda förutsättningar att uppleva stor glädje i föräldraskapet och en nära relation med sina barn.

Psykologen och forskaren Elaine Aron är känd över hela världen som författare till "Den högkänsliga människan" och andra böcker om högkänslighet. "Den högkänsliga föräldern" är hennes femte bok på svenska. Här får du bland annat ta del av:

- Ett självtest för att hjälpa föräldrar att identifiera nivån på sin känslighet.
- Verktyg för att hantera överstimulans.
- Råd om hur man hanterar negativa känslor knutna till föräldrarollen.
- Sätt att hantera den större sociala stimulansen och umgänget som följer med att ha barn.
- Tekniker för att hantera blyghet inför andra föräldrar.
- Insikt i några av de vanligaste utmaningarna som högkänsliga föräldrar möter i deras kärleksrelation - och hur man arbetar sig igenom dem.

"Att vara förälder är en av våra viktigaste roller i livet och den här boken ger oss bekräftande och läkande kunskap. Den har förändrat mitt liv."
Alanis Morrissette, artist

Utlottningen sker i samarbete med Egia förlag, www.egia.se

3 vinnare utses av Egia förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Egia får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.