www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

en kurs i kärlekVinn E-bok "En kurs i kärlek"!

"En kurs i kärlek" är en bok som kan förändra liv eftersom dess syfte är att återlämna dig till ditt sanna Själv. Denna enda förändring i sig skulle fullständigt förändra ditt liv och världen. Både individer och mänskligheten som helhet går nu igenom en enorm transformation. "En kurs i kärlek" är mer än bara en bok. Det är en heltäckande kurs i att lära känna sig själv, en källa till visdom som leder till förändring, en inbjudan till ett nytt sätt att leva och vara i världen.

 

Den framhåller att alla förändringar vi skulle vilja se hända i våra liv, och även i världen, härrör från en enda förändring – att vi går från att se oss själva som separata individer, till att se sanningen som säger att vi är en integrerad del av livet och av ett evigt medvetande som existerar i enhet. Denna insikt har en djup inverkan på det sätt vi lever och interagerar med varandra. När vi lever efter sanningen om vilka vi är, börjar de inneboende kvaliteterna i vårt vara påverka de inre och yttre aspekterna av livet och åstadkomma förändring på alla nivåer.

Är du redo att:
Känna dig själv på ett nytt sätt, utan att döma dig själv?

Acceptera alla dina känslor, varken avvisa dem eller projicera dem på andra, och således förbli i harmoni med vem du är?

Släppa sinnets varseblivningar och dömanden och istället vända dig inåt mot ditt hjärtas vishet? När vi minns vår sanna identitet släpper vi gamla begränsande övertygelser som framkallade upplevelser av kamp och ansträngning, ensamhet och smärta. Vårt autentiska Själv leder oss till ett liv i säkerhet med en tydlig känsla av mål och mening. En kurs i kärlek fortsätter att uppenbara saker, även för dem som redan läst den flera gånger.

Mari Perron fick en dröm med ett mycket tydligt budskap: "Du kan inte längre sälja ditt liv för pengar. Ditt sinne tillhör nu Gud." Så småningom tog hon till sig budskapet och lämnade sitt arbete. Efter en lång väntan började Mari höra en inre röst – inte i en dröm om natten, utan i vaket tillstånd. Vad som hände därefter var att hon fortlöpande fick ta emot texten till "En kurs i kärlek". Hon skrev ned vad hon hörde, ord för ord. Det tog tre år.

Stiftelsen Kärlekens väg bildades 2020 i syfte att i första hand ge ut boken "En kurs i kärlek".

Utlottningen sker i samarbete med Stiftelsen Kärlekens väg, www.karlekens-vag.se

4 vinnare av E-bok utses av Stiftelsen Kärlekens väg. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Stiftelsen Kärlekens väg får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst. Vid vinst får du ett mejl som innehåller en länk till nedladdningssidan.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.