www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

kristallnätssmyckeVinn "Kristallnätssmycke"!

Kristallnät används i många metafysiska discipliner för att åstadkomma läkning, andligt välbefinnande och transformation. Dessa unika, handgjorda halsband är underbara hjärtöppnare och kraftfulla verktyg som dessutom lyser magiskt aquablått i mörkret. De finns med olika heliga geometrisymboler, alla med en unik kristallkombination.

 

 

Sentian Art drivs av Ian Houlton och Sentia Liliansdotter - två konstnärer och partners som i ett kreativt och helande samarbete skapar helt unika konstverk och smycken. Ian och Sentia skapar konst som lever och förändras med ljus och temperatur, som ger mervärde till din själ och ditt hjärta.

Utlottningen sker i samarbete med Sentian Art, www.sentianart.com

1 vinnare utses av Sentian Art. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv nedan vilken variant av halsband du önskar vinna. Gå in och kika vilka designer och andliga teman som finns på www.sentianart.com

Utlottningen pågår till och med den 31 januari 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.