www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

naturens magiVinn boken "Naturens magi – som i sagorna fast på riktigt"!

I "Naturens magi - som i sagorna fast på riktigt" tas du med på en magisk resa där du bjuds in i bland annat alvernas, kentaurernas och trollens riken. I sina möten och de många illustrationerna öppnar Susanna Klingborn dina ögon för möjligheten att vi människor lever sida vid sida med många olika sorters naturväsen, och att det är möjligt att kommunicera och samverka med dem.

 

Susanna Klingborns andliga resa tog sin början när Susanna blev svårt sjuk. Många år av sökande för att bli frisk följde. Ett sökande som ledde till mycket mer än så. När tiden var mogen valde naturväsendena att visa sig och låta henne ta del av deras fantastiska värld.

Susanna Klingborn är företagare, pedagog och spirituell konstnär. Hon har ställt ut sin konst i stora internationella utställningar världen över. Sin mediala förmåga använder hon i sitt mångfacetterade skapande och i sina kurser, för att förmedla helande bilder och budskap till andra människor.

Utlottningen sker i samarbete med Lassbo förlag, www.lassboforlag.se

3 vinnare utses av Lassbo förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.