www.free.se
paneter.se
www.egia.se

växtsprayVinn "Homeopati mot ohyra"!

På sommaren brukar ohyra av olika slag dyka upp i odlingarna. Vi lottar ut tre set med vardera tre homeopatiska trädgårdspreparat ur B-serien (mot ohyra/angrepp). Du kan själv välja vilka du vill ha eller välja setet som vi visar på bilden.

 

På bilden visar vi B2 mot gröna bladlöss, B11 mot spinn och A1 Mariadroppar, som visserligen inte är ett B-preparat men hjälper fint mot olika svampangrepp som till exempel rosrost, så den kan man också få välja.

De homeopatiska trädgårdspreparaten är helt giftfria och fungerar ungefär som ett meddelande till ohyran/angreppet, den talar helt enkelt om att här ska de inte vara. Ibland räcker det med att spraya en gång, ibland krävs upprepning. Preparaten späds med vatten och sprayas på, med till exempel blomsterspruta.

Utlottningen sker i samarbete med Bladh trädgård www.bladhtradgard.com

3 vinnare utses av Bladh trädgård. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Bladh trädgård får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv vilka 3 produkter ur B-serien som du önskar eller om du vill ha setet. Du hittar mer info på www.bladhtradgard.com under produktlistor.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.