www.free.se
paneter.se
www.egia.se

allt gar att losaVinn boken "Allt går att lösa"!

"Allt går att lösa" är vägledningen som hjälper dig att uppfylla dina drömmar och hantera alla slags utmaningar i livet. Om du har svårt att lösa ett problem eller att uppnå – eller ens hitta – ett mål i livet, är det inte dig det är fel på. Felet är att du ännu inte har anammat en viktig övertygelse som förändrar allt, nämligen det som författarens mamma en gång sa till henne: "Inget i livet är särskilt komplicerat. Du kan göra allt du bestämmer dig för om du bara kavlar upp ärmarna. Allt går att lösa."

 

Du kanske vill lämna ett jobb som känns meningslöst, bryta en dålig vana, lära dig dansa, rädda en relation, arbeta för världsfred eller få ett företag att växa - oavsett vad du vill uppnå så får du verktygen du behöver i den här boken. Med dem lär du dig bland annat hur du:

  • kommer fram till vad du verkligen vill
  • når dina mål med 42 procent större sannolikhet
  • övervinner brist på tid och pengar
  • handskas med kritik och "jag känner mig som en bluff-syndromet"
  • lär dig känna skillnad på rädsla och intuition.

Allt går att lösa är inte bara ett slagord som låter bra. Det är en oövervinnlig, optimistisk filosofi. En attityd. Ett mantra. En övertygelse. Och viktigast av allt – det handlar om att du ska bli ostoppbar. Världen behöver de unika gåvor som bara du har.

Marie Forleo är en entreprenör, filantrop och obotlig optimist som vigt sitt liv åt att hjälpa andra att uppnå sina drömmar och skapa en bättre värld. Via sin YouTube-kanal MarieTV delar hon med sig av sin sköna humor och sina ovärderliga tips till hundra tusentals följare över hela världen. I USA klättrade hennes bok "Allt går att lösa" snabbt upp till förstaplatsen på New York Times bästsäljarlista, och Oprah Winfrey har kallat henne "en tongivande ledare för den kommande generationen".

Utlottningen sker i samarbete med Soulfoods Publishing, www.soulfoods.se
3 vinnare utses av Soulfoods. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Soulfoods får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.