www.free.se
paneter.se
www.egia.se

en fjärils vingslagVinn boken "En fjärils vingslag"!

"En fjärils vingslag", skriven av Irene Ståhl, är en liten fin diktbok som hon började skriva när en kort kärleksrelation började gå mot sitt slut. Alla dikter presenteras med en vacker bild. I boken finns det även plats för egna anteckningar.

 

 

Kärleken dök helt oväntat upp i mitt liv, trots att jag hade tagit paus från den. Jag upplevde stor ömhet och passion. Solen lyste med ett mjukare sken.
Skulle kärleken överleva vardagens kalla ljus?
Vem kan säga om en soluppgång eller en solnedgång är vackrast?

Jag började skriva de här dikterna när denna korta kärleksrelation började gå mot sitt slut. Jag kände stor sorg, liksom då tidigare kärleksrelationer tagit slut. Även om kärleken inte överlevde vardagen förde den in så mycket glädje och skönhet i mitt liv. Idag vet jag att kärleken för alltid finns kvar i mitt hjärta. Att kunna sätta ord på mina känslor och upplevelser hjälpte mig att gå vidare.

Min önskan är att du känner igen dig i dessa ord och att du kan bli inspirerad att upptäcka ljusflingan i ditt hjärta!

Irene Ståhl

Utlottningen sker i samarbete med Irene Ståhl Bildtolkningscentret, www.bildtolkningscentret.se

3 vinnare utses av Irene Ståhl. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Irene Ståhl får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.