www.free.se
paneter.se
www.egia.se

ProfetiaVinn boken "Profetia"!

"Profetia – möten med Gudinnan Antares och vägen in i femte dimensionen" beskriver Ulla Anderéns väg och ger en inblick i hennes upplevelser under en tid då hon vistades i norra Argentina. I ett område präglat av den stad av kristall som vilar under jord. En personlig bok som berättar om hur det gudomliga och djupt sanna i våra hjärtan pockar på att bli avtäckt och hur avsikten med människans tillvaro på jorden nu successivt börjar växa fram.

 

I boken får vi möta Gudinnan Antares som beskriver hur hennes vibration naturligt ingår i det enhetsmedvetande som är på väg att mejslas fram i var och en av oss och att hon i den här tiden närmat sig planeten för att hjälpa till. Hennes koder har sedan begynnelsen legat lagrade i en underjordisk stad av kristall i väntan på att mänskligheten skall ta steget in i en ny dimension.

"Hjälp andra att bekanta sig med den ton som vilar i deras inre, och spegla fram den gudomlighet de bär i sina hjärtan." "Du behöver stå fri och vara modig. Stå bortom illusionens slöjor." "Alla behöver i den här tiden uppmärksammas på att något väntar på andra sidan om de begränsningar som de satt upp för sig själva."

Det är några av de budskap som Gudinnan Antares och Lord Melchizedek förmedlade under de månader i norra Argentina då Ulla förbereddes inför det arbete som väntar.

Boken är en hyllning till Gudinnan Antares som står redo att bistå oss och planeten i övergången till en ny dimension. Den är också skriven i förhoppningen om att andra skall låta sig inspireras till att söka guldet inom sig.

Utlottningen sker i samarbete med Divine Oneness, www.divineoneness.se

3 vinnare utses av Divine Oneness. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Divine Oneness får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 29 februari 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.