www.free.se
www.egia.se

TREVinn boken "Tension & Trauma Releasing Exercises – TRE®"!

Livet kan vara stressande, ångestdrivande och traumatiskt. Resultatet är att många av oss upplever att det gör ont, och ofta är vi inte medvetna om hur djup vår smärta sitter. Det påverkar både psyket och kroppen, och påverkar vårt beteendemönster. Boken ger en förståelse för hur kroppens och hjärnans autonoma process fungerar, samt vad som händer när vi inte tillåter kroppen att läka efter en traumatisk upplevelse.

 

TRE® är en metod som kan hjälpa individen att släppa lagrad stress, spänningar och obearbetade känslor. Det stödjer en mer balanserad tillvaro där livet kan levas från en mer känslomässig hälsosam plats. Boken "Tension & Trauma Releasing Exercises: TRE® – en innovativ metod för stresshantering och traumabearbetning" är skriven av dr David Berceli.

Utlottningen sker i samarbete med OmniBalance.
Kika in och läs mer på www.omnibalance-publishing.se

5 vinnare utses av Deva Laya Guleng, OmniBalance. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Deva Laya får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 37 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 37 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.