www.free.se

enkel kombucha och kimchiVinn boken "Enkel kombucha och kimchi"!

Vill du börja brygga kombucha, göra het kimchi, syra hemma och samtidigt boosta din hälsa – då är det här en bok för dig. Erica visar även hur man kan göra massor av annat gott med sin kimchi och kombucha.

 

 

För den som söker maximalt välmående finns det mycket frestande man kan göra: smoothies, nice cream, bål, juicer, raw ostar, växtbaserad yoghurt, floats – alla med kombucha i. Alla recept i boken är växtbaserade samt fria från gluten och vitt socker.

Erica Palmcrantz Aziz – känd som Sveriges raw food-drottning – är en sann kimchi- och kombucha-veteran. I "Enkel kombucha och kimchi – recept för kropp och hjärna" delar hon med sig av enkla grundrecept så att man snabbt och lätt kommer igång med sin egen tillverkning.

Mat med nyttiga bakterier har en stor inverkan på kroppen och hjärnan! Utöver recept på och med kombucha och kimchi innehåller boken även recept på surkål, kefir, kvass och syrade grönsaker – som också får de goda bakterierna i tarmen att frodas. När vi har gott om de goda bakterierna i mage och tarm har forskning visat att vi ökar vårt immunförsvar, vår prestation, vårt inre lugn och även vår glädje i livet.

Erica Palmcrantz Aziz har skrivit en mängd kokböcker. Kombucha och kimchi har stått på Ericas meny i många år.

Utlottningen sker i samarbete med Tukan förlag www.tukanforlag.se

3 vinnare utses av Tukan förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Tukan förlag får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 37 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 37 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.