www.free.se
www.egia.se

våra älskade ungarVinn "Våra älskade ungar"!

Barn är en direkt spegling av oss vuxna. Hur kan vi vuxna genom att se på oss själva och vårt beteende, stärka våra barn och ungdomar inför framtiden? Ibland kan det vara så självklart och enkelt att vi inte ens tror att det har betydelse ... men det kan vara det lilla som ger stora förändringar.

 

I boken "Våra älskade ungar - en spegling av oss vuxna" av Annelie Boström, får du tydliga exempel, lätta liknelser samt Annelies egna reflektioner om hur det vi vuxna gör också påverkar våra barn.

Våra barn är små avbilder av oss vuxna. Både i utseende och beteende. Hos vissa är det väldigt tydligt men ibland kan det visa sig på ett sätt som inte alls är uppenbart. Men de speglar oss och vårt sätt att vara mycket tydligare än vad vi tror. Barn gör som vi gör, inte som vi säger. Jag har sett vad jag genom mitt beteende lärt mina barn, inte roligt, men utvecklande. Här kommer mina erfarenheter och sanningar blandat med konkreta tips och råd. Lev inte för dina barn - lev tillsammans med dem!

Utlottningen sker i samarbete med Annelie Boström, Balansbutiken. Kika in och läs mer på www.anneliebostrom.se

3 vinnare utses av Balansbutiken. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Balansbutiken får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).