www.free.se
www.egia.se

silvertrioVinn "Produktpaket från Ion Silver"!

Vi lottar ut 10 produktpaket innehållande nyheten Silver Cerat, Silver Creme och Silver Deo från Ion Silvers hudvårdsserie för både män och kvinnor. Produkterna är helt doftfria och passar både män och kvinnor.

 

 

Silver Cerat är ett läppbalsam som effektivt mjukar upp och återfuktar torra läppar och ger fin genomskinlig glans. Silver Cerat är tillverkat av naturliga råvaror och innehåller bland annat ekologisk mandelolja, ekologiskt bivax, MSM och kolloidalt silver. Fri från parfym och parabener.

Silver Creme är en välgörande, mjukgörande, fuktgivande och näringsrik creme som kan användas över hela kroppen. Baserad på naturliga råvaror och innehåller bland annat ekologisk mandelolja. Är helt fri från parfym, parabener och är självklart ej testad på djur.

Silver Deo är en deodorant för kvinnor och män som föredrar en ren och naturlig deodorant utan parfym och överflödiga tillsatser. Utan parabener, alkohol, aluminium, parfym/eteriska oljor och färgämnen. Hudvänlig och baserad på naturliga ingredienser som ger ett effektivt skydd mot dålig lukt under dagen.

Utlottningen sker i samarbete med Ion Silver. Kika in och läs mer på
www.ion-silver.com

10 vinnare utses av Ion Silver. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Ion Silver får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).