www.free.se
www.egia.se

creative existenceVinn boken "This Creative Existence"!

Boken "This Creative Existence - Unfolding a new conscious world" av Cesilia Ekroth ger förståelse för vår nutid och dess stora förändring. I sin vackra form leder den in läsarens alla intelligenser till att samverka och uppleva en större bild av verkligheten än den vi har lärt genom våra kulturer.


Den förenar vetenskap, urtida visdom, helig geometri, fysik, biologi och konstarterna till ett gemensamt medvetande. En enhet som tidigare har setts i sina fragment genom olika discipliner.

Boken är skriven på engelska.

Se en vacker introdution:
https://www.youtube.com/watch?v=Yowy9gJ52yk#action=share

Utlottningen sker i samarbete med This Creative Existence. Kika in och läs mer på www.creative-existence.com

3 vinnare utses av This Creative Existence. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att This Creative Existence får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).