www.free.se
www.arella.se
Levande kraft

Yoga MelaFree lottar ut 10 st Festivalpass till "Yoga Mela"

"Yoga Mela – Green World Yoga and Sacred Music Festival" går av stapeln 30 juni–7 juli på Divinya i Eslöv. Festivalen har i år utökats till 7 dagar med över 130 program av kända internationella artister och lärare.

 

Inspireras av 7 dagars festlighet med yoga, sacred music, workshopar, konserter och satsang i vacker slottsmiljö med klassiska parker och trädgårdar. Den nya platsen erbjuder möjligheten att även bada i sjön och utforska ett överflöd av vacker natur.

Denna unika sammankomst av lärare, artister och deltagare från hela världen, skapar en atmosfär av harmoni och glädje som djupt berör allas hjärtan.

7-dagars festivalpass (värde 2 100 kr) inkluderar:
* Alla festivalprogram
* Tältplats (för eget tält)
* Parkering och buss från Lund / Eslöv

Utlottningen sker i samarbete med www.yogamela.org

Vinnare utses av CEC. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att CEC får ta del av dina kontaktuppgifter för att kunna utse vinnare och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev. Detta kan du när som helst avsäga dig.

Motivera nedan varför du vill vinna ett festivalpass.

Utlottningen pågår till och med den 31 maj 2018.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).