www.free.se
www.arella.se

paket ion silverFree lottar ut 10 st paket med Silver Creme och Silver Deo!

Vi lottar ut 10 produktpaket innehållande Silver Creme och Silver Deo från Ion Silvers nya hudvårdsserie för både män och kvinnor. Båda produkterna är helt doftfria och passar både män och kvinnor. På köpet får du även två kepsar och pennor.


Silver Creme är den första produkten i en ny hudvårdsserie från Ion Silver. Baserad på naturliga råvaror och innehåller bland annat ekologisk mandelolja. Är helt fri från parfym, parabener och är självklart ej testad på djur. Välgörande, mjukgörande, fuktgivande och näringsrik creme som kan användas över hela kroppen. Unisex – passar både män och kvinnor.

Silver Deo är en deodorant för kvinnor och män som föredrar en ren och naturlig deodorant utan parfym och överflödiga tillsatser. Utan parabener, alkohol, aluminium, parfym/eteriska oljor och färgämnen. Hudvänlig och baserad på naturliga ingredienser som ger ett effektivt skydd mot dålig lukt under dagen.

Utlottningen sker i samarbete med Ion Silver, www.ionsilver.se

Vinnare utses av Ion Silver. I samband med att du deltar i utlottningen godkänner du att företaget får ta del av dina kontaktuppgifter och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev.

Motivera nedan varför du önskar vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2018.

Vinnaren annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).