www.free.se
www.arella.se
levandekraft.se

EKIM på lätt sättFree lottar ut 5 ex av boken "En kurs i mirakler på lätt sätt"

Den här boken förklarar grunderna i En kurs i mirakler (EKIM), en klassiker inom den andliga självhjälpslitteraturen. Kursens budskap är universellt och handlar i grunden om att lära sig skilja mellan sann verklighet och illusion. När vi förstår att endast den andliga dimensionen av oss är verklig kan vi släppa taget om vår rädsla och öppna upp för sann kärlek, glädje och förlåtelse.


Många som studerar Mirakelkursen upplever att den talar direkt till deras hjärtan. Ändå kan det vara svårt att få grepp om principerna eller hinna med att läsa lektionerna. Därför behövs "En kurs i mirakler på lätt sätt" som genom praktiska och enkla exempel visar vägen till kursens grundläggande essens.
Alan Cohen har studerat Mirakelkursen i över 30 år. Med en stor portion humor och värme visar han oss hur vi kan föra in kursens kärleksbudskap i våra relationer och hitta inre frid i vår vardag.

"Alan Cohen beskriver Mirakelkursen som en karta som visar vägen ut ur helvetet - en väg ut ur egots perspektiv som bygger på rädsla, värdelöshet, brist och separation. I den här strålande boken visar han oss hur man använder den kartan!" Robert Holden, författare till Holy Shift!

Utlottningen sker i samarbete med Regnbågsförlaget.

Motivera nedan varför du vill vinna ett ex av boken.

(Skriv även ditt mobilnr i motiveringen, så att du kan få sms att paketet finns att hämta om du vinner.)

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2018.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).