www.free.se
www.arella.se

Kärlekens nya evangeliumFree lottar ut 4 ex av boken "Kärlekens nya evangelium - om andens vägledning och ...!

Den här boken bygger på en andlig undervisning som författarna Gunilla Boman och Rose Öfverberg fått under cirka fem års tid från ärkeängel Uriel och indirekt Mästaren Jesus. Första delen av boken handlar om författarnas egna livshistorier.

 

Första delen av boken handlar om författarnas egna livshistorier. Deras uppdrag har varit att skriva ner viktiga händelser i sina liv som haft avgörande betydelse för deras personliga och andliga utveckling, men också att berätta om hur de har tagit emot, omsatt och använt sig av de minst sagt omvälvande livskunskaper och insikter som Uriel förmedlat genom Rose Öfverberg.

Andra delen handlar om Uriels undervisning under rubriken Ordförklaringar och nyckelbegrepp från A till Ö, där materialet har sammanställts och strukturerats av Gunilla Boman, redaktör och förläggare på Solrosens Förlag.

"Utan att överdriva har den undervisning vi fått totalt vänt upp och ner på våra inre liv och våra trosföreställningar. Den har tillika förändrat oss på djupet som människor - vi känner numera en inre frid som vi inte känt förut. Ingenting är nämligen som vi tror, snarare är det precis tvärtom ... Vi gör inte gällande någon definitiv sanning, vi berättar bara vad vi fått erfara och lärt oss, och hur våra handlingar lett oss till mer frid och glädje."
- Gunilla Boman och Rose Öfverberg

Utlottningen sker i samarbete med Solrosens förlag, www.solrosforlag.se

Motivera nedan varför du vill vinna ett ex av boken.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).