www.free.se
www.arella.se

korkarmbandFree lottar ut 3 korkarmband från Sagablue

Armband tillverkade av naturlig kork, som är ett 100 % hållbart och förnybart material. Kork påminner lite om läder, den har en lyxig känsla, är mjuk och tålig, vattenbeständig och tål rengöring med mild tvål och vatten. Finns i flera olika varianter - flera rader med eller utan sten och berlocker med gediget lås.

 

Längd ca 19 cm (Passar till 17–18,5 cm), handgjorda i Portugal. Passar utmärkt som present.

Om kork:
Kork är ett 100 % hållbart och förnybart material när det hanteras ordentligt. När trädet når mognad (25–30 år gammalt) kan kork skördas en gång vart nionde år, detta skadar inte trädet och trädet kan skördas tills det är cirka 200 år gammalt. Kork är vattenbeständigt, den tål lätt rengöring med mild tvål och vatten. Kork som material är hållbar, blekbeständig och lättviktig. Kork ekskogar stödjer biologisk mångfald. 25 000 arter stöds, inklusive hotade fåglar, växter och vildkatter. Kork är vegan och allergivänligt. En substans i korkbarken som heter suberin förhindrar att korken absorberar vatten, damm, smuts och mögel.

Kika in på www.sagablue.se och hitta ditt favoritarmband i kork.

Utlottningen sker i samarbete med Sagablue, www.sagablue.se

Motivera nedan varför du vill vinna och vilket armband du önskar.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).