www.free.se
www.arella.se

ullfettlotionFree lottar ut 5 produktpaket från Hemkokat!

Ullfettlotion är en fet och mjukgörande produkt som går in otroligt snabbt i huden. Den är skön att smörja torra händer och fötter med och förebygger torrsprickor. Finns som naturell och en svag doft av tuttifrutti. Ullfettsalva är bra till "krishantering", nagelband, vid torrsprickor på fingrar och hälar, torra nagelband, torra djurtassar och barnstjärtar. Ullfett utvinns från fårull efter klippning, så djuren tar ingen skada.

 

Ullfettsalva: Salvan motverkar hudsprickor. Ett bra sätt att få bort sprickor på fingrarna är genom att sätta fast en klick salva med ett plåster så salvan stannar kvar där den behöver mjuka upp.
Innehåll: olivolja kallpressad eko, ullfett, bivax, sheasmör. 30 ml.

Ullfettlotion: Det här är en riktigt fet lotion för händer och fötter som trots att den är så mättade med bra fetter går in bra i huden så du slipper känna dig kladdig efter användande. Smörj in Ullfettlotionen på hela händerna och fötterna och ta gärna Ullfettsalva på de riktigt torra partierna, t ex på hälar och fingertoppar. Finns som naturell och en svag doft av tuttifrutti. 100 ml.

Naturliga produkter tillverkade i Söderhamn.

Kika in på www.hemkokat.nu för mer information om produkterna.

Utlottningen sker i samarbete med Hemkokat, www.hemkokat.nu

Motivera nedan varför du vill vinna och om du önskar Ullfettlotion naturell eller med tuttifruttidoft.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).