www.free.se
www.arella.se

produktpaketFree lottar ut 10 produktpaket från Ion Silver!

Ta chansen att vinna ett riktigt hälsokit innehållande: 250 ml LipoCell C, 200 g MSM Lignisul, 1 liter Ionosil kolloidalt silver. MSM, även kallat mirakelmedlet, är perfekt för återhämtning efter t ex träning och tillsammans med LipoCell C är det en riktig immunförsvarsbooster. Värde cirka 640 kr.

 

LipoCell C är ett kosttillskott med C-vitamin och fulvosyra i flytande liposomal form – mikroskopiska kapslar som håller dess innehåll skyddat och intakt genom kroppens system hela vägen direkt till cellerna där de effektivt avger de aktiva ämnena. Liposomalt C-vitamin leder alltså till en högre koncentration – uppemot 50 % mer av vitaminet cirkulerar i kroppen jämfört med ej liposomalinslutet C-vitamin. Genom snabb leverans och effektiv transport genom tarmväggen uppnår man ett mycket mer effektivt upptag än andra former av intag.

MSM Lignisul ger kroppen tillskott av metyl och organiskt bundet svavel. MSM hjälper kroppen att reparera sig på den cellulära nivån. Bristen hanteras genom att ge kroppen rätt material att reparera sig själv med. MSM förstärker ditt yttre genom att göra ditt hår starkare och mer levande, dina naglar starkare och din hud mjukare, samtidigt som den dämpar allergiska reaktioner orsakade av föda, pälsdjur, damm och pollen. Kan verka antiinflammatoriskt och smärtlindrande vid ryggvärk, artros, reumatism, ledvärk och andra sjukdomstillstånd - samtidigt som den kan hjälpa mot förstoppning och andra magbesvär.

Ionosil kolloidalt silver är en produkt som är klassad som en vattendesinfektionsprodukt med styrkan 10 ppm, motsvarande 100 mikrogram silver per 10 ml produkt. Produkten är identisk med den kosttillskottsklassade produkt Ion Silver sålt mellan åren 2001–2009.

Ionosil kolloidalt silver, är en vattendesinficeringsprodukt som effektivt dödar bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium (malaria). Att något befinner sig i kolloidal form betyder att det är finfördelat i mikroskopiska fritt svävande partiklar vars elektriska laddning gör att partiklarna konstant stöter bort varandra. Ionisil består till ca 70 % av silverjoner och resten silver i partikelform.

Kika in på www.ion-silver.com för mer information om produkterna.

Utlottningen sker i samarbete med Ion Silver www.ion-silver.com

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).