www.free.se
www.arella.se
www.levandekraft.se

Reikins själFree lottar ut 5 ex av boken "Reikins själ"

I "Reikins själ - den kompletta handboken" har omfattande och djupgående information samlats av tre världskända Reikimasters från olika Reikiskolor. De delar hängivet med sig av sin gedigna kunskap om Reiki: "Det är vår förhoppning att kärleken för varandra och för Reiki kommer att spridas till allt Reikifolk runt om i världen."

 

I boken beskrivs grundligt hur Reiki fungerar praktiskt och energimässigt genom djupa analyser av bland annat Reikitecknet, symbolerna, Reiki i relation till andra grundläggande livsenergier, de olika hand-positionernas effekter och Reiki ur ett vetenskapligt perspektiv.

Även meridianerna, charkrana och auran tas upp översiktligt och har fått egna kapitel. Reiki som en andlig väg får en djupare innebörd bl a genom redogörelsen för hur Reikiprinciperna tillämpas praktiskt. Författarna presenterar också de ursprungliga Reikitraditionerna, Reikins utveckling i Japan och i Väst, hur Reiki för närvarande praktiseras i Japan och kompletterar med originaldokument.

Ytterligare 20 av Mikao Usuis ursprungliga och effektiva Reikitekniker, Hayashis healingguide och kejsare Meijis poem finns nu tillgängliga på svenska.

Utlottningen sker i samarbete med Secourong förlag www.secourong.com

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).