www.free.se
www.arella.se
www.levandekraft.se

Att leva i himlen har och nuFree lottar ut 5 ex av boken "Att leva i himlen här och nu"

I sin nya bok "Att leva i himlen här och nu – så släpper du taget om dina begränsande övertygelser" utforskar Anita Moorjani de kulturella myter som präglar vårt vardagsliv. Om det är resan, och inte målet, livet handlar om, kan det här då vara himlen – detta fysiska liv vi alla lever här på jorden?

 

Det vi upplever till vardags känns sällan som himmelriket. Men tänk om vi skulle inse hur kraftfulla vi är – att vi har tillräckligt med kraft för att forma både vår inre och yttre verklighet?

Anita Moorjani är övertygad om att vi kan göra just detta. Hon förklarar att processen kräver att vi släpper taget om alla de kulturella myter som felaktigt ses som otvivelaktiga sanningar. Övertygelser som "man får vad man förtjänar", "att älska sig själv är egoistiskt" och "en slump är bara en slump" finns rotade inom oss sedan födseln. De genomsyrar och påverkar våra liv och leder till missuppfattningar generation efter generation.

Efter sin nära döden-upplevelse började Anita Moorjani leva efter den sanning hon funnit i den andra världen, och upptäckte att genom att släppa taget om dessa föråldrade myter kunde hon uppleva himlen - inte som en fysisk plats, utan som ett tillstånd, här och nu. I denna granskning av vanliga myter delar hon med sig av berättelser och exempel ur sitt eget liv, och avslöjar lögnerna under ytan av det hon fått lära sig att tro på. Genom att befria oss från dessa osanningar försäkrar Moorjani oss om att vi kan lämna rädslor, sorg och självvalda begränsningar bakom oss och istället leva ett lyckligt och meningsfullt liv.

Utlottningen sker i samarbete med Vattumannen förlag, www.vattumannen.se

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).