www.free.se
www.arella.se
www.levandekraft.se

BiocentrismFree lottar ut 5 ex av boken "Biocentrism"

Robert Lanza menar att det är livet i sig som skapar universum och inte tvärtom. Om han har rätt existerar inte tid och rum enligt den linjära gängse förklaringsmodellen. Han menar också att biocentrismteorin bevisar att döden är en illusion.

 

 

Biocentrismen hävdar att ingenting existerar utanför observatören och att det är livet självt som genom medvetande skapar vårt universum, inte tvärt om. Robert Lanzas banbrytande arbete är en vetenskaplig genomgång av forskning och filosofi där biologin blir en central, förenande faktor.

Efter att forskaren Robert Lanza först presenterade sin biocentrismteori 2007 har han utsetts av Time till "en av världens hundra mest inflytelserika personer" och av Fortune till "en av världens femtio främsta tänkare".

Boken "Biocentrism - Om livet och medvetandet som nycklarna till förståelsen av universums sanna natur" utkommer i juni. För mer information om boken håll utkik på www.egia.se

"Ett helt nytt perspektiv på ett gammalt existentiellt problem."
– E. DONNALL THOMAS, nobelpristagare i medicin

"Originell och fängslande."
– DEEPAK CHOPRA

Utlottningen sker i samarbete med Egia förlag, www.egia.se

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).